Késsel, foggal, körömmel rendezett ámokfutást Józsefvárosban a palesztin Hulk

A vádirat szerint a 26 éves külföldi férfi (a továbbiakban nevezzük Hulknak) szeptember 23-án a késő esti órákban a VIII. kerületi Nagyfuvaros utcában úgy állított meg egy kocsit, hogy az útjába állt, majd ráült a lassító autó motorháztetejére. A sofőrtől pénzt kért, de nem kapott, közben kiszállt az utas, hogy elküldje az útonállót. Hulk erre dulakodni kezdett vele, és kést rántott. Azt nem tudni, milyet, de biztosan nagyon spéci bicskája lehetett, ugyanis

ráugrott a kocsi motorháztetejére, és a kést a szélvédőbe vágta.

Hulk ezután elhagyta a helyszínt, de kb. 10 perc múlva szintén a Nagyfuvaros utcában megtámadott egy férfit, hogy kirabolja. Hulk a sértettet többször megkarmolta, és megharapta a kezét is, hogy elvegye a pénztárcáját. Dulakodás közben a földre esett a sértett mobiltelefonja, amit Hulk vett fel, majd többször földhöz vágta, aztán a sértett pénztárcáját követelte cserébe. A sértett szólt, hogy hívja a rendőröket, ezért Hulk elszaladt.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a magát palesztin állampolgárságúnak valló, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rablás miatt emelt vádat, akár 11 évet is kaphat – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.