Késsel, foggal, körömmel rendezett ámokfutást Józsefvárosban a palesztin Hulk

bűnügy
2016 november 15., 08:51
comments 105

A vádirat szerint a 26 éves külföldi férfi (a továbbiakban nevezzük Hulknak) szeptember 23-án a késő esti órákban a VIII. kerületi Nagyfuvaros utcában úgy állított meg egy kocsit, hogy az útjába állt, majd ráült a lassító autó motorháztetejére. A sofőrtől pénzt kért, de nem kapott, közben kiszállt az utas, hogy elküldje az útonállót. Hulk erre dulakodni kezdett vele, és kést rántott. Azt nem tudni, milyet, de biztosan nagyon spéci bicskája lehetett, ugyanis

ráugrott a kocsi motorháztetejére, és a kést a szélvédőbe vágta.

Hulk ezután elhagyta a helyszínt, de kb. 10 perc múlva szintén a Nagyfuvaros utcában megtámadott egy férfit, hogy kirabolja. Hulk a sértettet többször megkarmolta, és megharapta a kezét is, hogy elvegye a pénztárcáját. Dulakodás közben a földre esett a sértett mobiltelefonja, amit Hulk vett fel, majd többször földhöz vágta, aztán a sértett pénztárcáját követelte cserébe. A sértett szólt, hogy hívja a rendőröket, ezért Hulk elszaladt.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a magát palesztin állampolgárságúnak valló, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rablás miatt emelt vádat, akár 11 évet is kaphat – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.