7 kg marihuánát találtak egy szlovák férfi rajkai házában

bűnügy
2016 november 16., 06:39
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók egyéb ügyben tartott adatgyűjtés miatt július 19-én 9 órakor ellenőriztek egy rajkai családi háznál. Az intézkedéskor az ingatlan lakott tetőteréből nyíló, OSB-lapokkal elfedett, rejtett padlástérben 50 cserépnyi leszüretelt kábítószergyanús növényi törmeléket és a termesztéshez szükséges berendezéseket találtak.

link Forrás

A ház tulajdonosát, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható J. T. 33 éves szlovák állampolgárt a helyszínen elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. Bruttó 7100 gramm marihuánát foglaltak le. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.