Ezentúl nem csak trafikban lehet e-cigarettát árulni

gazdaság
2016 november 17., 13:17
comments 54

A mostaninál enyhébb szabályok vonatkoznak majd az elektromos cigaretták, és az egyéb új típusú, például a hevítéssel működő elektromos dohánytermékek értékesítésére: azokat nem csak trafikokban, hanem szakboltokban is árusíthatják.  

A szabályozás könnyítése nem lesz korlátlan, mert a fiatalkorúak védelmét az e-cigaretta esetében is biztosítani kell. Ha a korábban működő e-cigarettaboltok is árulhatnak majd elektromos cigarettát, rájuk is vonatkoznak majd a fiatalkorúak védelmét célzó szabályok. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.