Lemondott az amerikai hírszerzés igazgatója

külföld
2016 november 17., 15:23
comments 78

Csütörtökön benyújtotta lemondását az amerikai hírszerzés igazgatója. James Clapper a lemondása után annyit mondott titkosszolgálati bizottságnak, hogy egész jó érzés volt. Még 64 napig vezeti a hírszerzést, tehát nagyjából addig marad, amíg Obama az elnök. James Clapper - (Samuel Corum / Anadolu Agency)

Miután Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást, számítani lehetett rá, hogy félre fogják állítani a 75 éves kémfőnököt. A lépéssel valószínűleg üzenni akart a Trump-kormánynak, hogy pörgessék fel az átállást. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.