Egy brassói plázában fogták el Chile legkeresettebb csalóját

külföld
2016 november 19., 15:01
comments 71

Feketepénteken Brassó egyik plázájában fogták el a román rendőrök Chile legkeresettebb csalóját. Rafael Garay nem létező projektre húzott be hatalmas összegeket befektetőktől, miközben bejelentette, hogy agydaganata van és azonnal megkezdi a kezeléseket. Szeptember negyedikén viszont kámforrá vált, a Főtér.ro szerint

920 millió dollárral, más források szerint viszont 1,7 milliárd dollárral a zsebében.

Miután a befektetők sehol sem találták, feljelentették, a hatóságok tűvé tették érte Hollandiát, Thaiföldet, majd Franciaországot is, ahol egy magánklinikára is bejelentkezett, de a párizsi rendelő szerint

hiába kért időpontot, mert Garay valójában nem rákos.

Hogy hogyan akadtak Romániában a nyomára, egyelőre nem tudni, a chilei csalót 24 órára őrizetbe vették, és megkezdték a kiadatási procedúráját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.