art gecco: nyolcszögletű kerek perzsa

art gecco
2016 november 21., 16:29

Egyszer talán már volt szőnyeg, de azt nem lehet, hogy ezeket a szőnyeghirdetéseket elengedjük szó nélkül. Egyszerűen nem.

1,2,3,4

Próbáljuk meg elképzelni azt a pontot a történelem folyásában, amikor valakinek ennek láttán az jut eszébe: pont ilyen szőnyeget szeretnék a gyerekszobába.

És pont ilyet képzeltem az előszobába.

Mondjuk lehetetlen ellenállni, ha egy szőnyegnek címe is van, akkor aztán fel kell tenni a sezlony mögé, nincs mese.

Konteósoknak ajánljuk ezt a szabadkőműves gépi szövöttet, melynek szimbólumai gondos elemzés után talán választ adnak a világ nagyhatalmait mozgató mögöttes dinamikákra is.

Ávángár

Fotótechnikailag nem lehet elhanyagolni, amikor anyuka fekvésből fotóz

vagy nagyika porolás közben, in action.

Itt Laci bácsi a szőnyeg helyett mellé nagy rajongással imádott szekrénysorát is odacsempészte a kompozícióba. Mondjuk szép a szekrénysor, szóval nem bánjuk. Jó, talán egy kicsit.

Személyzet

Megfelelő segítő személyzet nélkül nincs is szőnyegeladás, meg vétel se. Egy ilyen kis házi poltergeist mindig fellendíti a sales-t, mi úgy tudjuk.

Itt meg először nagyon féltünk, hogy Gyuri bácsi végül mégsem esik el a szőnyeg szélében, de végül aztán de.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.