Migránsok elleni akcióra készült Győrkös István fia a rendőrség szerint

bűnügy
2016 november 21., 05:07
photo_camera A kép az összehangolt TEK-razzia egyik helyszínén készült

A Magyar Nemzeti Arcvonal letartóztatott vezetőjénak, Győrkös Istvánnak fiát is bűncselekménnyel gyanúsítják, írja a Bors. A lap szerint ifj. Győrkösnél a Pálvölgyi Péter nyomozó halálával végződő bőnyi lövöldözés után tartottak házkutatást.

Lakásában lőszereket találtak. Ügyvédje szerint ezeket engedéllyel tartotta.

"Lőszerrel visszaéléssel és közösség tagja elleni erőszak előkészületével gyanúsították meg. A gyanúsításban az szerepel, hogy védencem migránsok elleni akcióra készülhetett. Ügyfelem nem tett vallomást, de panasszal élt a gyanúsítás ellen, ugyanis nem követett el bűncselekményt " - mondta Németh Imre, ifj. Győrkös ügyvédje a Borsnak. Az ügyet az Nemzeti Nyomozó Iroda külön vizsgálja.

Győrkös fia egyike lehetett azoknak, akiknél a TEK összehangolt rajtaütést tartott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.