Migránsok elleni akcióra készült Győrkös István fia a rendőrség szerint

bűnügy
2016 november 21., 05:07
comments 126
photo_camera A kép az összehangolt TEK-razzia egyik helyszínén készült

A Magyar Nemzeti Arcvonal letartóztatott vezetőjénak, Győrkös Istvánnak fiát is bűncselekménnyel gyanúsítják, írja a Bors. A lap szerint ifj. Győrkösnél a Pálvölgyi Péter nyomozó halálával végződő bőnyi lövöldözés után tartottak házkutatást.

Lakásában lőszereket találtak. Ügyvédje szerint ezeket engedéllyel tartotta.

"Lőszerrel visszaéléssel és közösség tagja elleni erőszak előkészületével gyanúsították meg. A gyanúsításban az szerepel, hogy védencem migránsok elleni akcióra készülhetett. Ügyfelem nem tett vallomást, de panasszal élt a gyanúsítás ellen, ugyanis nem követett el bűncselekményt " - mondta Németh Imre, ifj. Győrkös ügyvédje a Borsnak. Az ügyet az Nemzeti Nyomozó Iroda külön vizsgálja.

Győrkös fia egyike lehetett azoknak, akiknél a TEK összehangolt rajtaütést tartott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt