Orbán: A migráció olyan ügy, amelyben nem lehet viccelni, hibázni

POLITIKA
2016 november 21., 15:13
comments 128

A nisi magyar-szerb kormányzati csúcson jelentette ki Orbán Viktor, hogy ahová tömegével érkeznek migránsok ott az élet megváltozik, és

"a gyerekeink, unokáink azt kérdezik majd, hogy miért engedtük, hogy megváltozzanak az országaink, a kultúrájuk, etnikai összetételük, és miért engedtük, hogy rosszabbá váljanak, mint voltak".

.MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs
photo_camera .MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

A magyar miniszterelnök világossá tette, hogy

"Magyarország nyitva áll minden szerb ember előtt, aki dolgozni, kereskedni, beruházni vagy csak meglátogatni akarja, minden szerbet szívesen lát. A migráció viszont teljesen más téma, amelyben ha egyszer hibázik az ember, nem tudja kijavítani."

Orbán szerint ma Magyarország mindent megtesz, hogy mindenki visszatérhessen a saját hazájába, és jogszerűtlenül, a törvényeket megsértve senki nem léphet be vagy tartózkodhat az országban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.