Meghalt egy magyar turista a Seychelle-szigeteken

külföld
2016 november 23., 10:30
comments 86

A Seychelle hírügynökségre hivatkozva írja az index, hogy hétfő reggel a Lazare-öböl partján lévő Four Seasons hotelben meghalt egy 37 éves magyar férfi. A Seychelle-szigeteki hatóságok vizsgálják a férfi halálának körülményeit.

A közlemény szerint a férfi barátnője szólt a szálloda munkatársainak, hogy mikor felébredt, észrevette, hogy valami nincs rendben a barátjával. A szálloda személyzete azonnal értesítette a mentősöket, de a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.