Nem emel vádat Brad Pitt ellen az FBI

bulvár
2016 november 23., 11:13

A gyermekvédelmi vizsgálat után FBI is tisztázta Brad Pittet, így nem emelnek vádat a színész ellen, akit azzal gyanúsítottak, hogy túl durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal még szeptemberben. A BBC felidézi, hogy a színész feleségével és gyerekeivel Franciaországból Los Angelesbe az ősz elején, és a leszállás állítólag Brad Pitt megengedhetetlenül viselkedett. Nem sokkal később Angelina Jolie benyújtotta válókeresetet Pitt ellen.

AFP PHOTO / ROBYN BECK
photo_camera AFP PHOTO / ROBYN BECK

A sztárházaspár válásban a legfrissebb fejlemény, hogy bár korábban Brad Pitt beleegyezett abba, hogy csak felügyelet mellett látogathatja gyerekeit, most mégis bírósághoz fordult közös felügyeletért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.