Nike-sapkát és Trump-kampányszlogent is eltulajdonítana a Századvég

POLITIKA
2016 november 23., 21:18
comments 149

Nagyköveti eligazítást tartott a múlt héten a Századvég kutatási igazgatója, Orbán Balázs, ahol a Fidesz trumpista vonalának további előretörése mellett tett hitet, értesültem egy tweetből.

link Forrás

Minőségi újságírói módszerekkel megtaláltam a titkos dokumentumot, az előadás gerincét összetartó PowerPoint prezentációnak pdf-változatát, mutatom.


photo_camera (Hogy még szebb legyen a slide, picit megnagyobbítottam a bézbólsapkát).

Az előadás vezérgondolata egyébként az – már amennyire követni lehet a parádés powerpointból –, hogy Magyarország sikerét Magyarország képességeihez és jellegzetességeihez kell mérni. Márpedig Magyarország lakói azt akarják, hogy az állam benne legyen az életükben. A Fidesz második négyéves kurzusában pedig végre arra koncentrálhat, amire mindig is akart, tehát hogy „MAKE MAGYARORSZÁG GREAT AGAIN”. És vannak remek érzékkel kiválasztott akadémiai-policypaperes hivatkozások is, szóval látszik, hogy volt benne munka.

Mi lenne a Századvéggel, ha kevés pénzből működnének?!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.