Álljunk meg egy pillanatra a nagy rohanásban, és élvezzük úgy az élet apró szépségeit, ahogy Orbán Viktor a Látóképi csárdában

POLITIKA
2016 november 25., 12:49

A mennyország egy tányér pörkölt burgonyával és vegyes házi savanyúsággal. Milyen kár, hogy sokan képtelenek elengedni a világ bajait, és kiélvezni az igazán fontos dolgokat. Pénteken ebédidőben az alábbi képet töltötték fel Orbán Viktor Facebookjára:


Milyen jó látni, ahogy Magyarország miniszterelnöke, még ha a homlokát ráncolja is, olyan szerető gondoskodással tud nézni az ebédjére, ahogy a gazda a nyájra, vagy Mészáros Lőrinc a frissen vásárolt médiabirodalmára.

Jó étvágyat kívánunk Magyarországnak, a Látóképi csárdának pedig még sok ezer ilyen szerencsés napot!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.