Fél órán át NEM ADOTT kemény pornót a CNN csütörtök este a bostoni nézőknek

Update 23.30: Azóta kiderült, hogy nem, nem adott a CNN Bostonban fél órán át pornót, egy Twitterről elszabadult álhír tarolta le az amerikai médiát, de annyira, hogy még a CNN is közleményt adott ki, amiben közölte, hogy ez történt és a helyi szolgáltató felelősségét firtatta. Azóta a CNN is visszatáncolt és legutóbb azt közölték, hogy vizsgálják az ügyet.

Ez pedig a kamunak bizonyuló hír eredetiben:

Helyi idő szerint este 11 felé történt a malőr, ami után azok a nézők, akik a nemrég Budapestet is megjárt Anthony Bourdain utazós műsorának legújabb része miatt kapcsoltak a CNN-re, alighanem meglepődhettek, mert a képernyőn kemény pornó ment. Igaz, mindez csak Bostonban történt, nem országos jelenségről volt szó.

A városban és körzetében egy helyi szolgáltató, az RCN sugározza a CNN műsorait, a médiaóriás a jelek szerint most is a helyes jelet küldte, de a helyi központban elkavarhattak valamit és nem azt továbbították a nézőknek. Ilyen hibák persze bárhol előfordulhatnak, de azért a félórás adásidő így is durvának hangzik. (TheNextWeb)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.