Ha nem az apám lenne, legázsprézném, mondta Ivanka Trump az apjáról még 2006-ban

külföld
2016 november 25., 10:01
comments 100

Bő tíz évvel a történtek után Sarah Kendizor az amerikaiak legnagyobb családi ünnepét a legnagyobb amerikai család, Trumpék egyik vidám családi történetével dobta fel.

link Forrás

Már az elnökválasztási kampányban nagyot futott az a videó, ami Donald Trump egy 2006 nyári talk show-s performanszáról szólt. Arról, amikor egy női beszélgetős műsorban a mellette ülő lányára, Ivankára pillantva megjegyezte, hogy ha nem a lánya lenne,

akkor bizony ráhajtana.

link Forrás

A felvételen is látszik, hogy Ivanka mosolya nem a legőszintébb. És valóban, a történtek után az akkor még minőségi lapnak számító Chicago Tribune megkereste, ő pedig azt válaszolta a kérdésükre, hogy

"Ha nem az apám lenne, akkor legázspréztem volna".

(Via The Hill. Címlapkép: Spencer Platt/Getty Images/AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.