Rég verték ennyire hülyére a Juventust

foci
2016 november 27., 18:04
comments 25
link Forrás

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy legutóbb 11 éve fordult elő Olaszországban az, ami vasárnap délután: egy félidő után 3-0-ra égett az olasz bajnokságban a bajnok Juventus. 2005-ben a Milan gurított utoljára hármat 45 perc alatt válasz nélkül a fekete-fehéreknek.

A Genoa már fél óra alatt eldöntötte a lényegi kérdéseket, a Digi összefoglalójából pedig látszik, hogy az egyébként tartalékos bajnokcsapat szélsővédői az első félidőben azt se nagyon tudták hol vannak. Giovanni Simeone 2 gólt lőtt, de a harmadikban is nagy szerepe volt, amit végül Alex Sandro öngóljának jegyeztek be. 10 perccel a meccs vége előtt Miralem Pjanic állította be a 3-1-es végeredményt.

A Serie A-t már csak 4 ponttal vezeti így a Juventus a szombaton Empoliban 4-1-re győző Milan előtt.

Nagy Ádám csapata, a Bologna hazai pályán 2-0-ra kikapott az Atalantától, a magyar középpályás ezúttal nem játszott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.