Három fiatal Szegeden hosszú időn át, brutálisan kínozta az albérlőtársukat

2016 november 28., hétfő 9:37

Egy fiatalkorú lány és a két társa a gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút, ezért a bíróság elrendelte a lány előzetes letartóztatását – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség az MTI-vel.

A lányt és a két fiatal férfit személyi szabadság – a sértett sanyargatásával, neki súlyos érdeksérelmet okozva elkövetett – megsértésének bűntettével, és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítják.

A sértett és a három gyanúsított szeptember óta lakott közös albérletben. A gyanú szerint a három fiatal többször bezárta a fiút, így nem tudott távozni a lakásból. Később dolgozni elengedték, de november 13-ától 24-éig egyáltalán nem mehetett ki az albérletéből. Különböző fizikai gyakorlatokat is végeztettek vele, és ha nem hajtotta végre a feladatokat, akkor ököllel vagy tárgyakkal ütlegelték.

Az áldozatnak kellett ételt és italt vinnie az ágyban fekvő gyanúsítottaknak, akik nemiségében is megalázták őt. Kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen és fogyasszon az ürülékéből és a vizeletéből. A gyanúsítottak késsel megszúrták a fiú vállát, égő cigarettákat nyomtak el a hátán, és öngyújtóval is megégették.

Az áldozat egész testén, arcán és nemi szervén is könnyebb sérüléseket szenvedett, de a bántalmazások módja, elhúzódó tartama súlyosabb következményekkel is járhatott volna – közölte az ügyészségi szóvivő. (MTI)