Ritka pillanat: nő látott férfit

életmód
2016 november 28., 12:17
comments 128

Kedves Fekete Kabát!

Szombaton találkoztunk, a Tüskecsarnokban.
A kisgazdám megkérdezte a te kisgazdád, hogy ülhetünk-e, te meg én,egy széken. Igent mondott, szóval egymáson heverve néztük végig a rém unalmas kosárlabda gálát. Vagy Neked tetszett?

Tisztázzuk, hogy az én gazdám lány, a tiéd fiú. Az én gazdám 30-as, szerintem a tiéd is, de nagyon rossz vagyok a tippelésben.

Figyelj csak, mondom a részleteket, hátha a kisgazdád magára ismer és belemegy abba, hogy újra együtt pihenhessünk egy széken.

Elég magas volt, az enyémnél kb. másfél- két fejjel magasabb, pedig a lányok között az enyém sem számít alacsonynak (kb. 174 cm). Farmernadrág és világos ing volt rajta. Meglepődve vettem észre, hogy a mostani trendekkel ellentétben,meglepően illett rá méretügyileg is az összes ruha, semmi buggy, semmi szűkülő nadrágszár. De neked magyarázzam? A cipője barna volt, majdnem ugyanolyan színű, mint az én gazdámé. (Csak remélni tudom,hogy nem azért volt ilyen fess, mert Asszony öltözteti, hiszen akkor semmiképpen nem fogunk újra találkozni.)

Szóval én eléggé kíváncsi lettem Rád, kedves Fekete Kabát, örülnék ha újra láthatnálak, de ha nem,az is okés, mert legalább az all-star gálának volt így egy kis értelme.

Üdv.

a Szürke Kabát

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.