Áder János egy kivételesen hülye nevű testület ülésén vett részt

POLITIKA
2016 november 29., 15:39
comments 105


photo_camera MTI Fotó: Máthé Zoltán

Gondolom sokan emlékeznek rá, micsoda robbanást okozott a magyar közéletben, amikor az RTL Klub kitúrt az archívumból egy régi híradós anyagot, amiben az akkor még fenékfrizurát és olcsó öltönyt viselő, költőien fiatal Habony Árpád azt nyilatkozta, hogy

Talán ma a kontinensen nincs is, csak Angliában, ilyen szintű. Vitrin.

link Forrás

Az ilyen szintű vitrin a magyar könnyűzenét is megtermékenyítette:

link Forrás

Erre ma miről ad hírt az MTI, amit a fent látható fotóval illusztrál?

Áder János köztársasági elnök (b5) felszólal a Vízügyi Elnöki Testület Vízzel foglalkozó Magas Szintű Panelének munkaebédjén a Gundel étteremben a Budapesti Víz Világtalálkozó második napján, 2016. november 29-én.

Csekkoltam, és tényleg létezik ilyen! De nem Áder, hanem Ban Kimun ENSZ-főtitkár alapította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.