Boldogan ismerte fel a kutya a menhelyen a gazdáit, de azok nem érte jöttek

ÁLLAT
2016 november 29., 22:44
comments 140

Desi Lara hét éve dolgozik önkéntesként a kaliforniai Downey Animal Care Center nevű állatmenhelyen. Amikor meglátta, hogy az egyik kedvenc védence, Zuzu, a kétéves német juhász boldogan vinnyogva, farokcsóválva köszönt egy kutyáért érkező családot, meghatottan videófelvételre állította a telefonját. Azt gyanította ugyanis, hogy a kutya ismeri a családot, talán ők a gazdái, így fantasztikus felvétele lesz egy nagy egymásratalálásról. Amikor megszólította a vendégeket, kiderült, hogy tényleg ők Zuzu gazdái.

link Forrás

Szuperül alakult a sztori! Mindaddig, amíg el nem mesélték, hogy ők igazából nem Zuzuért jöttek, hanem egy másik kutyát szeretnének örökbe fogadni, Zuzu ugyanis túl szomorú az ízlésüknek.

Kiderült, hogy Zuzu a gazdáinál együtt élt az apjával, aki meghalt, mire a fiatal kutya igen bánatos lett. Sokat sírt, nyüszített, aztán fogta magát és átugrott a kerítésfalon. A szomszéd megtalálta, majd nem tudva, hogy Zuzu milyen közel lakott hozzá, felhívta a menhelyet, akik elvitték. A gazdái pedig pont ugyanoda érkeztek kutyabeszerzés végett, de az sem hatotta meg őket, hogy milyen örömmel fogadta őket Zuzu.

A rengeteg internetező könnyzacskóit szárazra facsaró sztori tanulsága annyi, hogy aki menhelyről fogad örökbe kutyát, attól még simán lehet határnagy seggfej.

(via Buzzfeed News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.