Milyen szerencse, hogy a bangladesi miniszterelnök nem szeptemberben találkozott Orbán Viktorral

politika
2016 november 29., 11:03
link Forrás

Orbán Viktor ma a Parlamentben fogadta Sejk Haszina Vazedet, Banglades miniszterelnökét, akivel a magyar miniszterelnök egyetértett abban, hogy

a terrorizmust nem szabad valláshoz, etnikumhoz, civilizációhoz kötni.

A kvótakampány után ez erős kijelentés. Orbán például az augusztus 26-i Kossuth rádiós interjújában mondta azt, hogy

"most arról van szó, hogy milyen világban fogunk élni, hogy fog kinézni Magyarország? Nagy muszlim tömegekkel fogunk-e együtt élni, párhuzamos társadalmaink lesznek-e? Terrorveszélyben fogunk-e élni, a mainál sokkal rosszabb közbiztonság mellett, hogy a női egyenjogúság evidens dolog lesz-e Magyarországon minden itt tartózkodó ember számára, hogy biztonságban lesznek-e a feleségeink, a lányaink, a szüleink, és így tovább. Tehát Magyarország jövője a tét."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.