Vona Gábor szerint Orbán az elmúlt 26 év legkorruptabb politikusa

politika
2016 november 29., 10:01
comments 194

Rendkívül hosszú, és annál is unalmasabb posztban rejtett el egy erős állítást Vona Gábor, a Jobbik elnöke saját Facebook-oldalán. Hogy maguknak ne kelljen, én már elolvastam az egészet, és ki is emelném belőle az egyetlen igazán erős részt:

„Ennyi bevezető után szeretném bejelenteni, hogy szerintem Orbán Viktor korrupt. Az elmúlt huszonhat év legkorruptabb politikusa. Vállalva, hogy a Fidesz gyülekezetében ezzel a kijelentésemmel megbotránkoztatom a híveket, de sajnos ez az igazság. A baloldal is korrupt volt, nagyon, de igazán tökéletesen működő, állami gépezetté ő tette a lopást.

Megértem, ha ez annyira fájdalmas, hogy egyben már hihetetlen is,

és azt is megértem, hogy idősebb és fideszes honfitársaim már nem bírnának ki még egy csalódást. De ettől még ez az igazság. Sajnos.”

Ha ennyi nem volna elég Vonából, akkor olvassák el nyugodtan az egész posztot:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.