Jennifer Aniston elárulta, miért nem folytatódhat a Jóbarátok

tévé
2016 december 01., 14:11
comments 182

A hardcore rajongók sosem tettek le a reményről, hogy egyszer valamilyen formában folytatódhat a 2004-ben véget ért sorozat, a Jóbarátok. Még idén januárban is felmerült, hogy egy műsor erejére mind a hat főszereplő újra együtt lesz a képernyőn.

Ez a remény még mindig nem halt meg teljesen, de Jennifer Aniston legfrissebb nyilatkozata újabb szög a Jóbarátok koporsóján. A színésznő Lorraine Kellynek mondta azt az ITV-n, hogy valószínűleg nem lesz reunion, mert:

„Nem tudom, mit csinálnák. Szerintem az az időszak valahogy nosztalgikus, tudod? Arról az időről szólt, amikor az arcunk még nem volt belefúrva a mobiltelefonjainkba, és nem csekkoltuk állandóan a Facebookot meg az Instagramot, és egy szobában – vagy egy kávézóban – voltunk együtt, és beszélgettünk... és ezt elveszítettük.”

link Forrás

Tehát, ami elmúlt, az elmúlt. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.