A Mikulásnak csurig tele a puttonya, neked is?

hirdetés
2016 december 02., 06:43
comments 5
ad

Lecsapott a fagy, csontig hatolnak a mínuszok, és aki nem durmol barlangban, annak most ki kell állnia a tél megpróbáltatásait. A szerencsésebbek jegyet válthatnak Balira, de nem mindenkinek jut óceánparti láblógatás.

Legjobb ha fogcsikorgató dac helyett megpróbáljuk felfedezni a sötét hónapok pozitív oldalát. Ha hirtelen nem jut eszedbe semmi, mi segítünk, íme pár lélekemelő példa!

Reggelente nem kelsz izzadságban úszva retinát égető napsütésre.

via GIPHY

Az eddig alul értékelt forró zuhany a legvágyottabb extázissá emelkedik.

via GIPHY

Nincs okod lelkiismeret furdalást érezni, amiért az egész hétvégét paplan alatt, a tévét bámulva töltöd.

via GIPHY

Szúnyogok. Ugye, hogy nem hiányoznak?  

via GIPHY

Ha úgy érzed kemény bejutni reggel a melóba, gondolj csak a Mikulásra. Neki egy nyitott szánon kell végigzúzni az egész bolygón. Mégsem fagy arcára a mosoly.

via GIPHY

Végre újra elöntik a netet a vicces, botcsinálta Mikulásokról készült képek.

Ha alaposan belegondolsz akad kapaszkodó, amivel bírni fogod márciusig, végső motivációs munícióként álljon itt egy rövid propagandavideó a titkos Mikulásképző Akadémiáról. Ugye, hogy neked könnyebb dolgod van?

link Forrás




Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.