Boris Johnson kisétált egy interjúról, amikor megkérdezték tőle, ki Dél-Korea elnöke

2016 december 4., vasárnap 20:30
147

A brit külügyminiszter, Boris Johnson a Sky News műsorába jelentkezett be élőben, Dermot Murnaghan beszélgetett vele. Egy ponton Murnaghan bejelentette, hogy kocsmakvíz jön és megkérte, hogy nevezze meg a francia külügyminisztert.

Johnson azt mondta, hogy ha kocsmakvízt akar Dermot, akkor örömmel várja egy pubba, ahol ezt megtehetik majd. Ezután viszont helyesen válaszolt a kérdésre, Jean-Marc Ayrault nevezve meg francia külügyminiszterként.

Majd jött a következő kérdés, a dél-koreai elnökkel kapcsolatban. Johnson szemmel láthatólag lefagyott, majd elismételte, hogy ezt egy pubban folytassák.


Az a szörnyű érzésem van, hogy ha válaszolnék, újabb kérdéssel jönnél. Szép reggelt, majd találkozunk.

- mondta, majd távozott. Murnaghan ekkor még megjegyezte, hogy kettőből egy nem is rossz arány.

Dél-Korea elnöke jelenleg Pak Kunhje (Park Geun-hye), amit Johnsonnak, mint brit külügyminiszternek nem csak azért illene tudnia, mert országuk fontos szövetségeséről van szó, hanem azért is, mert a rejtélyes tanácsadója miatt komoly korrupciós balhéba keveredő Pak ellen nagyon komoly tüntetések zajlanak az országban, amiket a világsajtó is élénken követ. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt