Donald Trump önmagának öltözött egyik nagy támogatója "Szuperhősök és főgonoszok" partiján

külföld
2016 december 04., 09:56
comments 85

Váratlanul Donald Trump is felbukkant kampányának egyik fő támogatója, a Mercer család hagyományos beöltözős buliján, ahol idén a "Szuperhősök és Főgonoszok" volt a tematika. Trump blikfangos megoldást választott,

önmagának öltözött.

Hogy ez mit jelent? Szóvivője, Kellyanna Conway a Twitteren "a legnagyobb hősként" jellemezte, de ezt a képet mellékelte hozzá:

Ezen Conway superwomannek öltözött, így logikusan Trumpnak kéne lennie a főgonosznak.

Sajnos arról nem szivárogtak ki részletek, hogy milyen volt a buli. A Pokol Angyalainak öltözött biztonságiak nem engedtek be újságírókat a rendezvényre, Trump maga meg csak feltartott hüvelykujjával kommunikált.

Más témákban azonban megnyilvánult kedvenc médiumán, a Twitteren. Szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy szerinte Alec Baldwin tök hiteltelenül személyesíti meg a Saturday Nigh Live című showműsorban, amit Trump nagyon elfogultnak tart.

Szomcsi!

(Reuters via Yahoo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt