Donald Trump önmagának öltözött egyik nagy támogatója "Szuperhősök és főgonoszok" partiján

külföld
2016 december 04., 09:56
comments 85

Váratlanul Donald Trump is felbukkant kampányának egyik fő támogatója, a Mercer család hagyományos beöltözős buliján, ahol idén a "Szuperhősök és Főgonoszok" volt a tematika. Trump blikfangos megoldást választott,

önmagának öltözött.

Hogy ez mit jelent? Szóvivője, Kellyanna Conway a Twitteren "a legnagyobb hősként" jellemezte, de ezt a képet mellékelte hozzá:

link Forrás

Ezen Conway superwomannek öltözött, így logikusan Trumpnak kéne lennie a főgonosznak.

Sajnos arról nem szivárogtak ki részletek, hogy milyen volt a buli. A Pokol Angyalainak öltözött biztonságiak nem engedtek be újságírókat a rendezvényre, Trump maga meg csak feltartott hüvelykujjával kommunikált.

link Forrás

Más témákban azonban megnyilvánult kedvenc médiumán, a Twitteren. Szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy szerinte Alec Baldwin tök hiteltelenül személyesíti meg a Saturday Nigh Live című showműsorban, amit Trump nagyon elfogultnak tart.

link Forrás

Szomcsi!

(Reuters via Yahoo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.