Hahó, II. kerületiek! Ha nem akarják, hogy a kormány széttúrjon egy természetvédelmi területet, akkor tegyék szabaddá a hétfő estéjüket

2016 december 4., vasárnap 8:05
107

*A Budai Polgár című, méltán népszerű és nyilván sokat olvasott önkormányzati lap december 3-án megjelent számának 17. oldalán elrejtett apróhirdetésnek tűnő közlemény szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. december 5-én lakossági fórumot tart az olimpiai pályázatról.

Az egyeztetésnek van némi jelentősége, különös tekintettel arra, hogy az éppen aktuális tervek szerint az olimpiai mountainbike-versenyeket a Hármashatár-hegy védett természeti területeit letarolva a kerületben rendeznék. Ez pedig érdekelheti a helyi lakosságot, akik közül többen egyeztető fórumot kezdeményeztek. A kezdeményezők között volt az Együtt politikusa, Hajdú Nóra is, aki szerint arról, hogy december 5-én fórum lesz, végül sem őt, sem a többi kezdeményezőt nem tájékoztatták, csupán az önkormányzati lapban megjelent apróhirdetésből értesültek az eseményről.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt