Hahó, II. kerületiek! Ha nem akarják, hogy a kormány széttúrjon egy természetvédelmi területet, akkor tegyék szabaddá a hétfő estéjüket

politika
2016 december 04., 08:05

*A Budai Polgár című, méltán népszerű és nyilván sokat olvasott önkormányzati lap december 3-án megjelent számának 17. oldalán elrejtett apróhirdetésnek tűnő közlemény szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. december 5-én lakossági fórumot tart az olimpiai pályázatról.

link Forrás

Az egyeztetésnek van némi jelentősége, különös tekintettel arra, hogy az éppen aktuális tervek szerint az olimpiai mountainbike-versenyeket a Hármashatár-hegy védett természeti területeit letarolva a kerületben rendeznék. Ez pedig érdekelheti a helyi lakosságot, akik közül többen egyeztető fórumot kezdeményeztek. A kezdeményezők között volt az Együtt politikusa, Hajdú Nóra is, aki szerint arról, hogy december 5-én fórum lesz, végül sem őt, sem a többi kezdeményezőt nem tájékoztatták, csupán az önkormányzati lapban megjelent apróhirdetésből értesültek az eseményről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.