Magyarok! Vigyázzatok magatokra külföldön!

POLITIKA
2016 december 04., 12:18
comments 134

Fokozott óvatosságra intette a külföldre utazókat dunaújvárosi sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter.

A miniszter az ünnepek előtti, alatti és utáni időszakot jelölte meg veszélyesként, és mindenkit arra intett, hogy utazás előtt regisztráljon a konzuli szolgálat honlapján, de ne csak a célországot adja meg, hanem a tartózkodási helyéül kiválasztott várost is.

Egyben emlékeztetett rá, hogy az amerikai külügyminisztérium fokozott óvatosságra intette az Európába látogató amerikaiakat, az Europol pedig az ISIS készülő merényleteiről adott ki - egyáltalán nem konkrét - figyelmeztetést. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt