-5

időjárás
2016 december 06., 04:57
comments 13

Senki ne vegye nagyon magára, ha reggel azt veszi észre, hogy a környékére sem nézett a Mikulás, mert az az igazság, hogy nem volt a legkorrektebb élmény elindulni a hajnali mínuszban. Ráadásul az itt örvénylő anticiklon is úgy alakította az időjárásunkat, hogy egész este terjeszkedett a köd és az alacsony szintű rétegfelhőzet. De semmi gond, mert a déli órákra a feltámadó északnyugati szél az ország nagy részét megtisztítja, aminek köszönhetően fokozatosan kitisztul az idő, kisüt a nap, ugyanakkor főleg keleten, kisebb eséllyel a délnyugati-nyugati határvidéken tartósan megmarad a rétegfelhőzet. Csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 6 fok között várható, de a tartósan borult, ködös területeken egész nap fagyhat. Késő estére általában -1 és -7 fok közé csökken a hőmérséklet. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.