Karácsonyi levelet is kapnak Orbántól a nyugdíjasok az Erzsébet-utalvány mellé

politika
2016 december 06., 06:03

Szerdáig véglegesíti és a hét második felében nyomdába is küldi Rogán Antal minisztériuma azt az Orbán Viktor által írt levelet, amit a karácsonyi Erzsébet-utalványok mellé tesznek, hogy mind a 2,8 millió nyugdíjas érezze a kormány törődését, tudta meg a hvg.hu.

A lap szerint az már nem Orbán, hanem Lázár János ötlete volt, hogy a 10 ezer forintos utalványokat ne a posta, hanem a kormányhivatalok dolgozói juttassák célba, ami aztán sem a több kormánytagnál, sem Kövér László feleségénél nem aratott nagy sikert.

link Forrás

Végül hétfőn Lázár János visszavonulót fújt, így mégsem a járási kormányhivatalnokok viszik ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak, hanem a posta. A Miniszterelnökség közölte, hogy Lázár az hétfőn végül mégis a Magyar Postához fordul, hogy a cég tegyen egy újabb, gyorsabb és olcsóbb megoldásai javaslatot arra, hogy minden nyugdíjas még karácsony előtt megkaphassa az Erzsébet-utalványokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.