Karácsonyi levelet is kapnak Orbántól a nyugdíjasok az Erzsébet-utalvány mellé

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Szerdáig véglegesíti és a hét második felében nyomdába is küldi Rogán Antal minisztériuma azt az Orbán Viktor által írt levelet, amit a karácsonyi Erzsébet-utalványok mellé tesznek, hogy mind a 2,8 millió nyugdíjas érezze a kormány törődését, tudta meg a hvg.hu.

A lap szerint az már nem Orbán, hanem Lázár János ötlete volt, hogy a 10 ezer forintos utalványokat ne a posta, hanem a kormányhivatalok dolgozói juttassák célba, ami aztán sem a több kormánytagnál, sem Kövér László feleségénél nem aratott nagy sikert.

Végül hétfőn Lázár János visszavonulót fújt, így mégsem a járási kormányhivatalnokok viszik ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak, hanem a posta. A Miniszterelnökség közölte, hogy Lázár az hétfőn végül mégis a Magyar Postához fordul, hogy a cég tegyen egy újabb, gyorsabb és olcsóbb megoldásai javaslatot arra, hogy minden nyugdíjas még karácsony előtt megkaphassa az Erzsébet-utalványokat.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.