Karácsonyi levelet is kapnak Orbántól a nyugdíjasok az Erzsébet-utalvány mellé

2016 december 6., kedd 6:03
263

Szerdáig véglegesíti és a hét második felében nyomdába is küldi Rogán Antal minisztériuma azt az Orbán Viktor által írt levelet, amit a karácsonyi Erzsébet-utalványok mellé tesznek, hogy mind a 2,8 millió nyugdíjas érezze a kormány törődését, tudta meg a hvg.hu.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A lap szerint az már nem Orbán, hanem Lázár János ötlete volt, hogy a 10 ezer forintos utalványokat ne a posta, hanem a kormányhivatalok dolgozói juttassák célba, ami aztán sem a több kormánytagnál, sem Kövér László feleségénél nem aratott nagy sikert.

Végül hétfőn Lázár János visszavonulót fújt, így mégsem a járási kormányhivatalnokok viszik ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak, hanem a posta. A Miniszterelnökség közölte, hogy Lázár az hétfőn végül mégis a Magyar Postához fordul, hogy a cég tegyen egy újabb, gyorsabb és olcsóbb megoldásai javaslatot arra, hogy minden nyugdíjas még karácsony előtt megkaphassa az Erzsébet-utalványokat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt