Ahogy megszüntették a több hónapos házi őrizetét, egy iskola kerítésénél mutogatta magát a szatír

bűnügy
2016 december 07., 09:31
comments 71

A XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kéri vádiratában arra a 61 éves férfire, aki tavaly szeptemberben mutogatta magát az Árpád híd metróállomásnál. A szatír megszólított egy nőt, aki értesítette a rendőrséget. A férfi mutogatás miatt több hónapos házi őrizetet kapott, idén februárban szabadult.

Ezután tíz nappal ismét mutogatta magát, de ekkor már kiskorúak előtt.

Egy XVI. kerületi általános iskola kerítésénél vetkőzött az udvaron lévő több, 10 év alatti gyermek előtt.

Elővette a nemi szervét elővette és szeméremsértő cselekményt végzett,

írja közleményében az ügyészség. A rendőrök rövid időn belül ismét elfogták. A 61 éves szatír jelenleg is házi őrizetben van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.