Egy tatai autós elütött egy embert, majd meg is verte

bűnügy
2016 december 07., 20:25
comments 45

Szerdán délután halálos baleset történt Tatabányán, a Fatelepi úton. A Kemma.hu szerint az autót vezető 18 éves férfi egy kivilágítatlan szakaszon ütötte el az úttesten fekvő, sötét ruhás férfit, aki a helyszínen meghalt. A baleset után a gázoló először elhajtott a helyszínről, majd mikor egy óra múlva visszatért, a rendőrök elfogták.

Szinte ugyanebben az időben egy másik gázolás is történt Tatán, ahol az Újvilág utcában ütöttek el egy idősebb embert, akit az ütközés után az BMW vezetője még meg is vert. A lap szerint őt továbbra is keresik a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.