Értelmiségi vagy? Jelentkezz Dúró Dóra holdudvarába!

Lemond frakcióvezető-helyettesi tisztségéről Dúró Dóra, hogy egy értelmiségi holdudvar létrehozására koncentráljon, aminek segítségével majd leváltja az Orbán-kormányt, jelentette be a jobbikos politikus a Facebookon, szúrta ki a Dúró Dóra Facebook-oldalára rálátó Index.

Idézet következik:

„A Jobbiknak legfőbb célja, hogy 2018-ban leváltsa az Orbán-kormányt, hogy hazánknak végre valóban nemzeti kormánya legyen. Mindez számos átalakítást, az erőforrásaink leghatékonyabb felhasználását igényli. Mivel kiemelten fontos, hogy megalapozott szakmai programmal vághassunk neki a kampánynak, az értelmiségi holdudvar építéséért felelős politikusként a jövőben ennek szeretnék még több figyelmet szentelni, ezért a frakcióvezető-helyettesi tisztségemről lemondok. Erre azért is van szükség, mert egyre több nagy szaktekintély csatlakozik támogatóként a Jobbikhoz, így ezen a területen újabb feladatok várnak rám. Az oktatáspolitikában végzett szakmai munkámat és az ezért a területért is felelős parlamenti bizottság vezetését folytatom. A képviselőcsoport tagjai közül többen is alkalmasak arra, hogy személyemet a vezetésben pótolják. "

Eredetiben ugyanez Dúró Facebook-oldalán:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.