Orbán nem szeretné, hogy átnézzenek a magyarokon

politika
2016 december 08., 11:21
comments 85

„Azt szeretném, ha nem lehetne átnézni a magyarokon”,

mondta Orbán Viktor, miután Szatmárnémetiben Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével beszélt. Romániában a hétvégén parlamenti választások lesznek.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
photo_camera MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Majd hozzátette, „úgy érezzük, hogy nem mindig kapják meg az itt élő magyarok az őket megillető tiszteletet, és úgy érezzük, hogy a fejlődésük elől nem segít a román hatalom minden lehetséges akadályt eltávolítani”, és hozzátette, ha Románia „megfelelő politikai vezetést” választana, akkor jó lesz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.