Soha senki nem volt még olyan boldog, mint Kusovszky Imréné, amikor Orbán Viktor elmondta neki, hogy tízezer forintot kapnak a nyugdíjasok karácsony előtt

2016 december 8., csütörtök 13:12
642

„...és akkor a miniszterelnök úr egyszer csak annyit mondott, hogy a költségvetési többletből van neki egy javaslata, amit szeretne velünk megvitatni, és ő nagyon szeretné, ha karácsony előtt kiosztana minden nyugdíjasnak tízezer forintot. Hát, ezen azért meglepődünk, mert azért egyetlenegy kormány vagy miniszterelnök sem jelentett be olyat, hogy a nyugdíjasok kapnak tízezer forintot”

– számolt be élményeiről Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja az M1 állami propagandatelevízióban arról a pillanatról, amikor Orbán Viktor elmondta, milyen jóságos tettre készül. A háttér a stúdióban egy falat beborító ERZSÉBET UTALVÁNY volt:

Érdemes befogadni a videón áramló öröm és szeretet minden pillanatát:

„Úgy érzem, hogy amikor miniszterelnök úr felvetette, mindegyikőnknek az jutott hirtelen át az agyán és az eszébe, hogy jaj! Ez a kisösszegű nyugdíjasoknak nagyon nagy segítség! Ez kimondottan karácsonyra, ebédre, vacsorára megoldhatja tényleg nekik a gondjukat. És nem mentünk vitába, mert lehetett volna differálni. De nem! Minden nyugdíjas. Ez egy nagyon nagyon szuper gesztus, én úgy érzem”

– folytatta Kusovszky Imréné. Végül egészen elegáns társadalomfilozófiai gondolattal zár:

„Én egy családhoz hasonlítom az államot. Ugye jött a munkahelyteremtés. Jött a CSOK-program. Jött a családi pótlék-emelés. Sorba-sorba minden. És a végén ugye maradtak az idősek, és azokon most ott van a súly, és szépen próbálnak segíteni rajtunk.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt