Vége a polkorrektségnek: a Baywatch-film trélerjében többet látni Dwayne Johnson csöcsét, mint bármelyik nőét

FILM
2016 december 08., 13:46
comments 45

Most sokmillió amerikai Trump-szavazó, horogkeresztesmém-megosztó altrightos troll és brit Brexit-rajongó sajnálhatja, hogy úgy szavazott, ahogy, a hozzáértők szerint ezzel véget vetve a politikai korrektség korának. Az Új Kor ugyanis ma megmutatta a foga fehérjét. A Baywatch mozifilmváltozatának vadi friss trélerjében ráadásul.

link Forrás

Mivel eddig a PC-terror korában éltünk, egy tévésorozat képes volt önmagában azzal érdeklődést kelteni, hogy hatalmas csöcsű fürdőruhás nőkkel reklámozták. Akik remekül - mármint a szó "tiltott gyümölcs" értelmében remekül - mutattak, ahogy lassításban futnak a homokban, amitől úgy ugrált a mellük fölalá, mint Tiborcz István a turai kastély tróntermében. Na de az Újkorban ez nem bátor vagy pikáns, hanem természetes. Ennek a jegyében a moziváltozat trélerjében Dwayne Johnson és Zak Efron férfimelle látszik a legtöbbet. Oké, bevillan egy-egy nőcsöcs, de az annyira 2015, hogy azt nehéz szavakkal kifejezni.

Ezek után el sem tudom képzelni, mi vár ránk a következő években, míg el nem kezd visszafelé lengeni az Inga.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.