Kipattant az autóból és villámgyorsan megkéselte a hóembert

bűnügy
2016 december 09., 09:25
comments 62

A Missouri állambeli Soulard városában történt az eset. Az arcát kendővel eltakaró fiatal, fehér férfi kipattan egy pickupból, majd úgy késeli meg Frostyt, a hóembert, aki egy családi ház előkertjében áll, mintha igazi maffiagyilkosságot követne el. Villámgyors, célratörő rohamot indít, gyomorra szúr, kicsit ráncigál, majd már menekül is, vissza az autóba és el a helyszínről.

link Forrás

A hóembert kilenc öltéssel varrták össze és már újra szolgálatba állt. Jeff Diggs, a tulajdonosa nem tett feljelentést, de szeretne a vandál szeméne nézni. Nem azért, hogy megverje vagy ilyesmi, hanem hogy azt mondhassa neki, hogy használja inkább jó célra a pickupját és vigyen vele ajándékokat a nélkülöző gyerekeknek.

(Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.