Most jön csak a java. Kíméletlen kormányzati össztűz zúdul Vona Gáborra

bulvár
2016 december 09., 09:54
comments 375

Az utóbbi hónapokban Vona Gábor, a Jobbik elnökének sorozatos botrányaitól hangos a sajtó jól körülhatárolható része. Egyik nap az derül ki róla, hogy olyan meleg, mint a Halálvölgy júliusban, másnap megírják, hogy idegen hangzású nevét megtagadva álnéven politizál. Véletlen? Aligha.

De ezzel még közel sincs vége a botránysorozatnak. Sőt most jön csak a feketeleves. Ha nekünk nem hisz, higgyen a saját szemének. Vonás balhé vonás balhé hátán a Habony-média címlapjain. A Mitnézőpont Intézet közjogi, közpolitikai kutatásokért felelős migrációügyi osztályának stratégiai igazgatója és vezető elemzője szerint a szerencsétlen akusztikájú ügyek tovább bizonytalanítják az elbizonytalanodott bizonytalankodókat. Ezen felül viszont fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy HAJRÁ FIDESZ!

Lapszemle:

photo_camera A pártelnök és pártjának erőszakosságáról mi liberálisok is többször írtunk már. De arról, hogy a családon belüli erőszaktól sem riad vissza, eddig csak a pesti kávéházakban susmogtak.
photo_camera Uh, ez fájhatott! Gátszakadás a revolvermédiában! Vona Gáborra rálátó források megerősítették, hogy szodómikus játszadozás közben balesetet szenvedett Orbán Viktor legnagyobb vetélytársa.
photo_camera Felvételek bizonyítják, hogy Vona Zázrivecz Gábor alantas célból magához édesgetett egy édes, ártatlan kis kutyust, miután Nutellával kente be férfiasságát.
photo_camera „Vona Gábor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak.”
photo_camera „Hát fagyjon meg a családom?” - kérdezte a pártelnök, miután tettenérték. A képviselő nem mond le mentelmi jogáról, hiszen pontosan tudja, hogy a tettét a szabálysértési törvény, illetve a Btk. szankcionálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.