Most jön csak a java. Kíméletlen kormányzati össztűz zúdul Vona Gáborra

2016 december 9., péntek 9:54
375

Az utóbbi hónapokban Vona Gábor, a Jobbik elnökének sorozatos botrányaitól hangos a sajtó jól körülhatárolható része. Egyik nap az derül ki róla, hogy olyan meleg, mint a Halálvölgy júliusban, másnap megírják, hogy idegen hangzású nevét megtagadva álnéven politizál. Véletlen? Aligha.

De ezzel még közel sincs vége a botránysorozatnak. Sőt most jön csak a feketeleves. Ha nekünk nem hisz, higgyen a saját szemének. Vonás balhé vonás balhé hátán a Habony-média címlapjain. A Mitnézőpont Intézet közjogi, közpolitikai kutatásokért felelős migrációügyi osztályának stratégiai igazgatója és vezető elemzője szerint a szerencsétlen akusztikájú ügyek tovább bizonytalanítják az elbizonytalanodott bizonytalankodókat. Ezen felül viszont fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy HAJRÁ FIDESZ!

Lapszemle:

A pártelnök és pártjának erőszakosságáról mi liberálisok is többször írtunk már. De arról, hogy a családon belüli erőszaktól sem riad vissza, eddig csak a pesti kávéházakban susmogtak.
Uh, ez fájhatott! Gátszakadás a revolvermédiában! Vona Gáborra rálátó források megerősítették, hogy szodómikus játszadozás közben balesetet szenvedett Orbán Viktor legnagyobb vetélytársa.
Felvételek bizonyítják, hogy Vona Zázrivecz Gábor alantas célból magához édesgetett egy édes, ártatlan kis kutyust, miután Nutellával kente be férfiasságát.
„Vona Gábor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak.”
„Hát fagyjon meg a családom?” - kérdezte a pártelnök, miután tettenérték. A képviselő nem mond le mentelmi jogáról, hiszen pontosan tudja, hogy a tettét a szabálysértési törvény, illetve a Btk. szankcionálja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt