Pont így néz ki, amikor egy politikus nem bírja elviselni, hogy már hetek óta nem írtak róla az újságok

2016 december 9., péntek 8:42
163

Na jó, még ezt az utolsót behúzom így év vége előtt - gondolta magában Csepreghy Nándor államtitkár, és bement a Klubrádióba.

Hetek óta nem írták már róla az újságok. Se egy új zakó, se egy százezres leépítés, a civil szervezetek is egészen elszemtelenedtek mostanában, nem könnyű így az államtitkárnak bekerülni a hírekbe.

Egy biztos módszer viszont mindig van. Mondani kell valami ordító értelmetlenséget. Minél agyzsibbasztóbb, annál jobb. Amúgy is elég valószínű, hogy a lusta újságírók ráharapnak, hiszen minél kevesebb értelme van, annál biztosabb, hogy szó lesz róla. De ha még személyesen is érintve vannak, akkor gyakorlatilag garantált, hogy úgy veszi majd át minden lap az államtitkár úr, mintha egyenesen a pártközpontból jött volna az utasítás. Úgyhogy bele kell keverni a médiát.

Ahogy Csepreghy Nándor ezt végiggondolta, beült a stúdió székébe, és azt mondta:

"Azért küldte volna a kormányhivatalok munkatársait a nyugdíjasok pénzével házhoz, hogy testközelből is megismerjék, hogyan élnek az emberek Magyarországon és mindez azért nem jöhetett létre, mert média hecckampányt szerveztek köré és az erősebb volt."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt