Jennifer Lawrence bocsánatot kért, amiért ledöntötte a seggével a hawaiiak szent szikláját

gurítás
2016 december 10., 12:57
comments 79

A színésznőt többen is bocsánatkérésre szólították fel, miután The Graham Norton Show-ban arról beszélt, hogy az Az éhezők viadalának forgatása alatt, odadörgölte a viszkető fenekét azokhoz a szent sziklákhoz, amikre elvileg még rá sem lenne szabad ülni.

Csakhogy a nagy dörgölőzésben az egyik szikla valahogy elmozdult, és a lejtőn lefelé zuhanva majdnem kilapította az egyik hangtechnikust. A hawaii munkatársak a romokat látva már megjiedtek, hogy lecsapott rájuk az átok. Jennifer Lawrence ezt azzal próbálta meg elviccelni, hogy azt mondta: „én vagyok a ti átkotok”. Jennifer Lawrence - Fotó: Theo Wargo/Getty Images/AFP

Most a Facebookon azt írta, nem akart tiszteletlen lenni a hawaii emberekkel szemben, inkább csak a saját bénaságából akart viccet csinálni az átkozódós poénnal. De megérti, hogy ez nem mindenkinek vicces, szóval mindenkitől bocsánatot kér, akit megbántott. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.