Már a templomépítések és a kis létszámú hittancsoportok is beelőzték a Fidelitas szülinapját Orbán Viktor listáján

vallás
2016 december 10., 10:14
comments 106

Miután a miniszterelnök az közölte, hogy nem lesz ott a Fidelitas szülinapján, hogy inkább a birkózók világszövetségének elnökével és Schmitt Pállal pogácsázzon, most az MTI újabb leleplezést közölt Orbán szombati programjáról.

Itt a leleplező bizonyíték, hogy Orbán Viktor az országban tartózkodik a Fidelitas szülinapja idején, mégsen biztosítja töretlen megbecsüléséről a politikuspalántákat. - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely
photo_camera Itt a leleplező bizonyíték, hogy Orbán Viktor az országban tartózkodik a Fidelitas szülinapja idején, mégsen biztosítja töretlen megbecsüléséről a politikuspalántákat. - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely
Kiderült. hogy a miniszterelnök szombaton még Gáncs Pétert, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspökét is fogadta a hivatalában. Ráadásul a találkozón jelen volt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is, szóval Orbán Viktor még azt sem mondhatja a fiataloknak, hogy más nem ért volna rá a püspök úrral tárgyalni.
Talán majd jövőre :/
photo_camera Talán majd jövőre :/
Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke annyit közölt MTI-vel, hogy a találkozón a kormányfő biztosította Gáncs Pétert a magyar evangélikusok iránti töretlen megbecsüléséről. De még arra is jutott idejük, hogy megállapodjanak abban, hogy a kormány szívesen támogatja az egyház jövője szempontjából fontos terveket, ezek között új templomok építését, egy evangélikus kórház létrehozását és a kis létszámú hittancsoportok támogatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.