Szürreális Szombat: Tállai András ünnepélyesen átadott két vérnyomásmérőt, amit Mága Zoltán vett

belföld
2016 december 10., 15:24
comments 211

Üdvözlöm a kedves olvasókat a Szürreális Szombat mai, egyben első epizódjában!

A Szürreális szombat olyan eseményekkel foglalkozik, amik szombaton történtek, és nem tudod róluk eldönteni, hogy a valóságot látod vagy álmodsz-e éppen.

Ilyen esemény például, hogy az adóügyeket felügyelő Tállai András, Mezőkövesd volt polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő 2016. december 10-én, vagyis szombaton a Mezőkövesd és Környéke Lakosságának Egészségéért Alapítvány javára felajánlott két 24 órás vérnyomásmérőt. Tállai Andrásról ezen kívül azt érdemes még tudni, hogy képes egyszerre két-három helyen lenni.

A vérnyomásmérőket egyébként Mága Zoltán hegedűművész vásárolta.

Tállai András:

Vérnyomásmérő:

Az eseményről további fotókat a Facebookon lehet megtekinteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.