Kósa Lajost és Gulyás Gergelyt odaállították Angela Merkel mellé mosolyogni

POLITIKA
2016 december 11., 17:08
comments 112

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, milyen szép pillanatokat hozhat a nemzetközi politika. Például most is, amikor a Fidesz delegációja járt a szövetséges CDU esseni kongresszusán. A CDU vezetőjével, Angela Merkel kancellárral fotózkodott is Németh Zsolt, Gulyás Gergely és Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője.

Fotó: Gulyás Gergely / Facebook
photo_camera Fotó: Gulyás Gergely / Facebook

Ilyenkor lehet igazán szépen mosolyogni felvarrt szájjal és behúzott hassal, elfelejtve, hogy 1,5 éve megy az üzengetés a menekültek miatt. A kép alapján Gulyás Gergely erejét megfeszítve teljesítette a feladatot, de Kósa Lajosnak úgy tűnik, nem ment a felhőtlen örömködés. (Sebaj, ez a grimasz talán mentő körülmény lehet idehaza.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.