Kedden visszatér a tél

időjárás
2016 december 12., 05:54
comments 42

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legkiválóbb szakemberei állították össze azt az előrejelzést, ami szerint

kedden visszatér a cidri.

A hétfő csak annyiban tér el a vasárnaptól, hogy délutántól már viharos széllökésekre is számítani kell. De ami ezután következik!

  • Kedden derült ég mellett érkezik a hideg: éjjel akár -9, de a fagyzugokban mínusz 12 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között várható.
  • Szerdán már csak rövid időre süthet ki a nap, eshet is. Dunántúlon inkább havas eső, eső, másutt hószállingózás, gyenge havazás valószínű. A maximumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű.
  • Csütörtökön kora délelőtt még előfordulhat gyenge hóesés, majd megszűnik a csapadék és több órára kisüt a nap. A legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű.
  • A péntekre virradóra képződő köd egy része egész nap megmaradhat, másutt gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Legfeljebb néhol fordulhat elő hószállingózás, szitálás. Napközben a borult helyeken mínusz 2, a napos tájakon plusz 3 fok körül alakulnak a maximumok.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt