Orbán Viktor évtizedek munkáját köszöni meg a nyugdíjasoknak a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal

POLITIKA
2016 december 12., 15:09
comments 333

Szívhez szóló levelet küldött illetve küld ki a napokban Orbán Viktor miniszterelnök a 2,8 millió magyar nyugdíjasnak, hogy így hálálja meg azt a sok évtizeden át tartó munkát, amivel az ország túlélte a viharos XX. századot.

A Rogán Antal minisztériuma által szerkesztett és gondozott szöveg a jelen, az elmúlt évek sikereiből indul ki. Ma egy olyan országban élünk, ahol növekedés, erősödő bérek, közös eredmények vannak, viszont soha nem szabad feledni, hogy emögött évtizedes munka áll, amit azok végeztek el, akik ma már nyugdíjból élnek.

Ezért, emlékezteti a kormány az esetleg feledékenyebbeket korábbi kampányintézkedéseire a miniszterelnök, döntöttek korábban a rezsicsökkentésről, és a nők 40 év munkavégzés utáni nyugdíjba vonulásáról.

És ezért érkezik most házhoz az Erzsébet-utalvány is minden nyugdíjasnak, és ezért fog járni jövőre a nyugdíjemelés és az alapvető élelmiszerek ÁFA-jának megvágása. Nem lesz még vége azzal sem, mert újabb kampány jön majd jövőre, a nyugdíjasok pedig továbbra is számíthatnak a kormányra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.