Orbán Viktor évtizedek munkáját köszöni meg a nyugdíjasoknak a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal

Szívhez szóló levelet küldött illetve küld ki a napokban Orbán Viktor miniszterelnök a 2,8 millió magyar nyugdíjasnak, hogy így hálálja meg azt a sok évtizeden át tartó munkát, amivel az ország túlélte a viharos XX. századot.

A Rogán Antal minisztériuma által szerkesztett és gondozott szöveg a jelen, az elmúlt évek sikereiből indul ki. Ma egy olyan országban élünk, ahol növekedés, erősödő bérek, közös eredmények vannak, viszont soha nem szabad feledni, hogy emögött évtizedes munka áll, amit azok végeztek el, akik ma már nyugdíjból élnek.

Ezért, emlékezteti a kormány az esetleg feledékenyebbeket korábbi kampányintézkedéseire a miniszterelnök, döntöttek korábban a rezsicsökkentésről, és a nők 40 év munkavégzés utáni nyugdíjba vonulásáról.

És ezért érkezik most házhoz az Erzsébet-utalvány is minden nyugdíjasnak, és ezért fog járni jövőre a nyugdíjemelés és az alapvető élelmiszerek ÁFA-jának megvágása. Nem lesz még vége azzal sem, mert újabb kampány jön majd jövőre, a nyugdíjasok pedig továbbra is számíthatnak a kormányra.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.