#Pizzagate! Hillary Clinton kampányfőnöke pedofil hálózatot működtetett egy "gyerekbarát" washingtoni pizzériában!

külföld
2016 december 12., 19:09
comments 411

„Szia, John!

Az ingatlanügynök talált egy zsebkendőt (úgy tudom, hogy egy pizzával kapcsolatosnak tűnő térkép van rajta. A tiéd? El tudják küldeni, ha akarod. Tudom, hogy elfoglalt vagy, szóval ha nem a tiéd, vagy nem kell, nem kell válaszolnod.

Susaner”

Ugye, milyen zavarbaejtő ez a levél? Ki írogat bárkinek egy elhagyott zsebkendő (zsebkendő!!!) miatt? Ki hord magánál egyáltalán szövet zsebkendőt? Pláne olyat, amire térkép van nyomtatva? Miért rajzol egyáltalán bárki "pizzával kapcsolatos" térképet? És miért ír valaki levelet, ha annyira nem fontos az egész, hogy nem is vár rá választ?

És ha még azt is elárulom, hogy "John" valójában a Clinton-univerzum egyik állócsillaga, az amerikai politika egyik legmeghatározóbb háttérembere, John Podesta? Az a John Podesta, aki egykor Bill Clinton kabinetfőnöke, legutóbb pedig Hillary Clinton kampányfőnöke volt? És ha tudná, hogy "Susaner" valójában Susan Sandler, a multimilliárdos Herbert Sandler és Marion Sandler oktatásügy iránt különösen érdeklődő gyermeke? Azé a Sandler-házaspáré, akik, nincs jobb szó erre, filantrópok? Tudja, ki filantróp még?

Soros György!

Ha még mindig nem gyanakodna eléggé, mit szól ahhoz, hogy a "pizza", mint az köztudott, a pedofilok kódolt nyelvén "lányt" jelent? Márpedig így van, mert ezt írta a 4chanen egy Névtelen fórumozó egy azóta sajnos törölt posztjában.

És most ne jöjjön azzal, hogy csak egy névtelen forrás állítja ezt. Ez, ha lehet, csak hitelesebbé teszi a közlést. Milyen őrült szállna szembe nevét, címét, arcát felvállalva a politikai-gazdasági elit két ilyen nagyhatalmú tagjával?

Sandler tehát arra figyelmezteti levelében Podestát, hogy elhagyta szupertitkos kislánytérképét.

A levél további része nehezebben dekódolható. Lehet, hogy szimpla figyelemelterelés, a gyanakvás elaltatását szolgálja. Vagy, ahogy az az ilyen bűnözői körökben szokás, valójában tartalmával ellentétes értelmű. Sandler valójában ezt üzeni:

Dobj félre mindent, mert ennél most semmi sem fontosabb. Határozott utasítást várok!

Ezt az olvasatot erősíti "John" válasza:

„Az enyém, de nem kell aggódni miatta.”

Ha ennyire nem fontos, akkor miért válaszolt? Pláne, hogy "Susaner" direkt felajánlotta, hogy ne válaszoljon, ha nem fontos. "John" levele nyilván azt jelenti, hogy azonnal semmisítsétek meg ezt a terhelő bizonyítékot.

Csak erős idegzetűeknek!

Ha valamiért úgy érezné, hogy ez légből kapott, vagy túlzó feltételezés, akkor olvassa el ezt a levelezést Podesta és Jim Steyer polgárjogi ügyvéd és

gyerekjogi aktivista

között.

„Hahó, John!

Tudjuk, hogy a konyhaművészet mestere [kiemelés tőlem] vagy, ezzel már hosszú évek óta tisztában vagyunk...

de mégis, diószósz tésztára? Mary, könyörgök, légy őszinte, valóban ízletes volt az a szósz?”

Perverz állatok! Komolyan mondom, szó szerint öklendezek. Névtelentől pontosan tudjuk, hogy a "dió" valójában színesbőrű személyt, a "tészta" pedig fiút jelent. A szószt talán nem kell megmagyaráznom. Mint látják, ez a gusztustalanság még egy "gyerekjogi aktivistát" is zavarba ejtett, még ha aztán azt is írta, hogy egy bizonyos Tommal kipróbálnák.

Podesta álságos védekezése, hogy ez egy "csodálatos ligúr étel", legfeljebb azoknak a gyanakvását altathatja el, akik bedőltek a Podesta-testvérek évtizedes álcájának. Vagyis annak, hogy az egyébként olasz származású testvérpár rendszeresen családi receptek alapján, saját maguk készítette ételekkel eteti vendégeit.

És ez még csak a jéghegy csúcsa. A Sandler levelében emlegetett térképből már sejthető, hogy egy szervezett bűnbandával állunk szemben, akik gondosan eltervezik - térkép! - gyalázatos bűncselekményeiket. Podesta a Wikileaksen kiszivárogtatott levelezésének mélyére ásva rábukkanhat egy 2008-as, a már idézett levelek előtt hat évvel küldött emailre:

„Heló! Néhány fiatal ügyvédhaverom adománygyűjtést rendez Obamának és megnézi a vitát a Comet Ping Pongban csütörtök este. Kábé 150-en lesznek, fejenként 25-35 ezer dollárt gyűjtöttek. Beugranál nyolc fele egy rövid beszédre? Ők (és én is) boldogok lennénk.”

A levelet James Alefantis, a Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa írta. Ez egy "gyerekbarát" pizzéria, ahova pingpong-asztalokkal próbálják becsalogatni a mit sem sejtő áldozatokat.

Most őszintén, ismernek bárkit, aki hajlandó lenne 25 ezer dollárt adni egy pizzáért? Na, és azért, hogy megerőszakolhasson egy kislányt?

Sátánista, iszlamista, terrorista!

A befizetett pénzösszeg és a résztvevők nagy száma alapján egyértelmű, hogy a Comet Ping Pong törzshelye lehet hálózatnak. Az étterem ezt nem is igyekszik leplezni. Mi másért választották volna cégérüknek ezt, ami, mint látható, egyes olvasatok szerint egyértelműen sátánista üzenet - márpedig Podestáról az már korábban kitudódott, hogy sátánista szertartások keretében emberi testnedveket is fogyaszt.

A figyelmesebb szemlélő emellett még a radikális iszlám terrorizmussal is kapcsolatot fedezhet fel, hiszen a kép bal sarkától indulva az óramutató járásával egyezően a pakisztáni,

a fordított török,

a fordított azerbajdzsáni

és az algériai zászlóra,

vagyis muzulmán államok zászlóira találhat utalást.

Az összeesküvés a legfelső körökig is elér. Egy fényképes dokumentum bizonyítja, hogy maga Barack Obama is "pingpongozott" a Comet Ping Pongban.

Fotó: Larry Hodges / Table Tennis Coaching
photo_camera Fotó: Larry Hodges / Table Tennis Coaching

Persze vannak, akik szerint a kép a Fehér Házban készült, de ugyan ki tenne ki a saját étterme falára egy képet, amin az Egyesült Államok elnöke pingpongozik, ha az valójában nem az éttermében készült?

Ez a pingpongos vonal elsőre furának, ide nem illőnek tűnhet. Ez akár a figyelemelterelés része is lehetne, de valójában ez is egyértelműen pedofil utalás. A Comet Ping Pong étlapjának tetején ez az ábra látható:

Mire emlékeztet a két, egymásra rakott pingpongütő?

Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0
photo_camera Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0

Ha csak egy kicsit is jártas a pedofil kódrendszerben, és ki ne volna az, már tudja, hogy a pillangó a pedofilok szimbóluma. És ne jöjjön azzal, hogy a pillangót más cégek is használják, például az MSN. Miért, mit gondol, a pedofilok sosem csetelnek?

Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve 24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna

a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?

link Forrás

Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?

Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?

És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?

Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?

Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?

És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki

valóban szabadon,

és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban

sátánista pedofilok

vegyék át a hatalmat, azért már nem is tudom szavakba önteni a hálámat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.