Nincs meglepetés: őrizetbe vették Marcsikát

bűnügy
2016 december 13., 17:08

Kedd este közleményben erősítette meg az ORFK, hogy őrizetbe vették Dobrai Sándornét, alias Kun-mediátor Marcsikát. A rendőrség szerint a nő 1999 óta befektetési ígéretekkel mintegy nyolcszáz embert csapott be, a kárérték meghaladja a 10,5 milliárd forintot.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A hivatalos közlemény szerint a körözött nőt a Karib-tengeri Belize-ben múlt csütörtökön fogták el a helyi hatóságok. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Marcsikát kedden hozták Magyarországra, és bűnügyi őrizetbe vették. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.