Az utolsó pillanatra hagyott karácsonyi bevásárlás titkos örömei

hirdetés
2016 december 14., 08:03
comments 3
ad

Alighanem a leginkább embert próbáló kihívás karácsony előtt a meglepetések, ajándékkészítéshez szükséges alapanyagok, dekorációk, mázsányi élelmiszer beszerzése.

Vagyis a nagybetűs ünnepi bevásárlás, a könyökléssel, sorbaállással, izzasztó kutatással tarkított végtelennek tűnő kaland, amibe belefogva úgy érezzük magunkat, mint a szellőzőbe kúszó John McClane.

Hihetetlen, de ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben is akadnak lélekerősítő gondolatok, spirituális kapaszkodók, amelyeket megragadva szentestére sem kopik le az őszinte mosoly az arcunkról.

Az utolsó napok akcióit kihasználva könnyű szívvel, és még életjeleket mutató bankszámlával fordulhatunk rá az ünnepekre.

A pillanat öröme, amikor végre rálelsz a tökéletes ajándékra, és újabb tételt húzhatsz ki a listáról.

Amíg sorban állsz a pénztárnál, addig sem kell a hatezredik mézeskalács sütésében részt venni otthon.

Könnyebb dönteni. A divattermékek javarészt már elkapkodták, így előtérbe kerülnek a hátsó polcokon árválkodó különlegességek.

Kihagyhatod az edzést. A szatyrokkal megpakolva legyalogolt maratoni táv pont megfelel napi testmozgásnak.

Most még van idő tervezni, és mentőötletek helyett a vágyott ajándékokat levadászni, elkészíteni, a nehéz pillanatokon pedig az Actimel 360 fokos karácsonyi videója segít átlendülni. Bármi is várjon a plázák mélyén, bírni fogod!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.