Az utolsó pillanatra hagyott karácsonyi bevásárlás titkos örömei

Alighanem a leginkább embert próbáló kihívás karácsony előtt a meglepetések, ajándékkészítéshez szükséges alapanyagok, dekorációk, mázsányi élelmiszer beszerzése.

Vagyis a nagybetűs ünnepi bevásárlás, a könyökléssel, sorbaállással, izzasztó kutatással tarkított végtelennek tűnő kaland, amibe belefogva úgy érezzük magunkat, mint a szellőzőbe kúszó John McClane.

Hihetetlen, de ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben is akadnak lélekerősítő gondolatok, spirituális kapaszkodók, amelyeket megragadva szentestére sem kopik le az őszinte mosoly az arcunkról.

Az utolsó napok akcióit kihasználva könnyű szívvel, és még életjeleket mutató bankszámlával fordulhatunk rá az ünnepekre.

A pillanat öröme, amikor végre rálelsz a tökéletes ajándékra, és újabb tételt húzhatsz ki a listáról.

Amíg sorban állsz a pénztárnál, addig sem kell a hatezredik mézeskalács sütésében részt venni otthon.

Könnyebb dönteni. A divattermékek javarészt már elkapkodták, így előtérbe kerülnek a hátsó polcokon árválkodó különlegességek.

Kihagyhatod az edzést. A szatyrokkal megpakolva legyalogolt maratoni táv pont megfelel napi testmozgásnak.

Most még van idő tervezni, és mentőötletek helyett a vágyott ajándékokat levadászni, elkészíteni, a nehéz pillanatokon pedig az Actimel 360 fokos karácsonyi videója segít átlendülni. Bármi is várjon a plázák mélyén, bírni fogod!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.