18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Mondták neki, hogy forduljon meg, nem fordult meg, erre a rendőr szétmarcangoltatta a kutyájával

2016 december 15., csütörtök 12:46
375

Anyaszült meztelenül ténfergő, LSD hatása alatt álló emberre lettek figyelmesek a San Diegó-i rendőrök. Az ember nem csinált semmit, mármint azon kívül, hogy meztelen volt, csak zavarodottan tett-vett a susnyásban, és valami Josiah-t emlegetett.

A rendőrök, akik hatan voltak, mondták neki, hogy jöjjön fel a susnyásból, és majd segítenek neki. Az ember jött is, de amikor felszólították, hogy forduljon meg, nem fordult meg. Több se kellett a rendőröknek, ráeresztették a kutyájukat (bennfenteseknek: K9 unit), a kutya pedig elkapta a lábát, és addig harapta, amíg csontig le nem rágta róla a húst.

A rendőrök mondták neki, hogy tegye hátra a kezét, és akkor a kutya elengedi, de az ember nem tette hátra a kezét, így a kutya 44 másodpercen keresztül rágta a lábáról a húst.

Az eset még tavaly történt, a videót most hozta nyilvánosságra a KNBC tévécsatorna. A férfiről kiderült, hogy 25 éves üzletember, aki egy átbulizott éjszaka után került a susnyásba. A San Diegó-i rendőrség végül 385 000 dolláros kártérítésben egyezett ki vele, anélkül, hogy bármivel megvádolták volna. A férfi elmondta: nincs az a pénz, ami kárpótolná azért, hogy soha többé nem tudja használni a jobb lábát.

Az esetről készült videót senki ne nézze meg. (The Washington Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt