18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Mondták neki, hogy forduljon meg, nem fordult meg, erre a rendőr szétmarcangoltatta a kutyájával

bűnügy
2016 december 15., 12:46
comments 369

Anyaszült meztelenül ténfergő, LSD hatása alatt álló emberre lettek figyelmesek a San Diegó-i rendőrök. Az ember nem csinált semmit, mármint azon kívül, hogy meztelen volt, csak zavarodottan tett-vett a susnyásban, és valami Josiah-t emlegetett.

A rendőrök, akik hatan voltak, mondták neki, hogy jöjjön fel a susnyásból, és majd segítenek neki. Az ember jött is, de amikor felszólították, hogy forduljon meg, nem fordult meg. Több se kellett a rendőröknek, ráeresztették a kutyájukat (bennfenteseknek: K9 unit), a kutya pedig elkapta a lábát, és addig harapta, amíg csontig le nem rágta róla a húst.

A rendőrök mondták neki, hogy tegye hátra a kezét, és akkor a kutya elengedi, de az ember nem tette hátra a kezét, így a kutya 44 másodpercen keresztül rágta a lábáról a húst.

Az eset még tavaly történt, a videót most hozta nyilvánosságra a KNBC tévécsatorna. A férfiről kiderült, hogy 25 éves üzletember, aki egy átbulizott éjszaka után került a susnyásba. A San Diegó-i rendőrség végül 385 000 dolláros kártérítésben egyezett ki vele, anélkül, hogy bármivel megvádolták volna. A férfi elmondta: nincs az a pénz, ami kárpótolná azért, hogy soha többé nem tudja használni a jobb lábát.

Az esetről készült videót senki ne nézze meg. (The Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.