Utódja nem lesz és Pintér körül marad Tasnádi László

POLITIKA
2016 december 15., 07:09
comments 14

Nem lesz egyelőre utódja Tasnádi Lászlónak, írja az index, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának felügyeletét maga Pintér Sándor belügyminiszter fogja ellátni.

link Forrás

A III/II-es múlttal rendelkező Tasnádi másfél hónappal kitüntetése után távozott a Belügyminisztériumtól, az index szerint azért mert

  • vagy Lázár Jánossal konfrontálódott, aki múltja miatt nem nézte jó szemmel, hogy Tasnádi pont október 23-án kapott kitüntetést,
  • és/vagy elnézett, beletenyerelt ügyekbe, állítólag ilyen lehet a Pharaon-ügy is.

Pintér Sándor bizalma töretlen Tasnádiba, nem kizárt, hogy visszatér a volt államtitkár a belügyminiszter volt cégeihez, és újra a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-nél vállal majd munkát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.