Orbán vétóra készül a kötelező betelepítési kvóta ellen az uniós csúcsértekezleten

politika
2016 december 15., 06:01
comments 53

A Magyar Időknek nyilatkozott arról Tuzson Bence, hogy Orbán Viktor vétóra készül a kötelező betelepítési kvóta ellen az uniós csúcsértekezleten. A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szerint

"a népszavazás után nincs más utunk, ha vétózni lehet, akkor vétózunk".

Arról nem beszélt, hogy Orbán eddig miért nem vétózott. Tuzson szerint Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját, mert nemcsak Magyarországon, de a többi országban is egyre egyértelműbb, hogy az emberek akarata ellenére politizál az európai és a nyugati elit.

link Forrás

Az államtitkár beszélt arról is, hogy

néhány héten belül javaslat várható a letelepedési kötvényről.

Tuzsonb Bence

kreálmánynak nevezte a kormány tagjait ért korrupcióvádakat, és ezekre utalva úgy fogalmazott: ha egy országban politikai és gazdasági sikerek vannak, akkor az ellenzék megpróbálja hitelteleníteni azokat, akiknek nagy szerepük van abban, hogy az ország erősödik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.